AKTUELLT

 

Vad händer nu?

Nu är Indra stängt och du kan inte längre göra nya val eller ändra din ansökan. Under februari och mars hanteras din ansökan. I vissa fall ska ansökan skickas till andra delar av Sverige, kommuner ska yttra sig om mottagande med mera. Du som har sökt till Estetiska programmet kanske blir kallad till en provdag.

12 april kl 10.00 kan du logga in i Indra och se ditt preliminära antagningsbesked. Det är baserat på höstterminsbetygen. Eftersom betygen kan ändras och elever har möjlighet att ändra sina val är det inte säkert att det blir samma resultat i slutantagningen i juni.

12 april - 4 maj är Indra öppet igen och du har då möjlighet att justera i din ansökan. Är du nöjd med det val du gjort behöver du inte göra något alls under omvalsperioden. Prata gärna med din SYV om du funderar på att göra omval så att det blir ett väl genomtänkt val. Efter den 4 maj kommer alla ändringar att vara sena omval och din ansökan prövas efter de ansökningar som kommit in i tid.


Hjälp till Indra

Under rubriken Sökande finns en länk till Indras inloggningssida och även till information om hur du söker fram och lägger till utbildningar.
Titta gärna på de filmer vi spelat in!

Störningar i Indra

Då och då görs uppdateringar av Indra för att rätta till fel och för att implementera nya funktioner. Vid uppdateringen kan kortvariga störningar uppstå. Kan du inte logga in, vänta en stund och prova igen.

Vissa användare upplever problem med Indra när de använder vissa versioner av Internet Explorer. Skulle detta hända dig, försök med en annan webläsare.

Kommande uppdateringar i Indra:

  • 14 mars, klockan 9-12
  • 26 mars, klockan 9-12

Publicerat 2018-03-01


Öppet hus
Till valsidan

 
 

Antagning Fyrbodal, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: antagning@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 30, 44 08 50, 44 08 70 Fax: 0522-145 54