AKTUELLT

 

Dags att fundera på gymnasievalet!

Under hösten kommer du att få information och vägledning, främst från studie- och yrkesvägledaren på din skola.

Du kommer säkert att få information och träffa studie- och yrkesvägledaren för ett eller flera samtal kring ditt gymnasieval. Du kan också skaffa dig information själv, till exempel via den här sidan.

Under hösten och vintern har många skolor Öppet hus, där du som går i årskurs 9 är välkommen att besöka skolan, ställa frågor och bilda dig en egen uppfattning. Du kan ibland också få skugga på ett program du vill veta mer om. Skuggning innebär att du får vara med en gymnasieklass under några timmar eller en dag. Läs mer om öppet hus och skuggning.

I december kommer du att få inloggningsuppgifter till ansökningswebben, Indra. Testa att logga in så att du vet att allt funkar som det ska - du kommer att behöva logga in under våren och sommaren för att se dina antagningsbesked och för att lämna svar på om du vill ha den plats du blivit antagen på.

Första gången du loggar in ska du ange en e-postadress, välj en som du vet att du säkert kommer åt även under sommaren. Anger du skolmailen, tänk på att byta innan sommaren eftersom den kanske inte fungerar då.


Planerade systemuppdateringar i ansökningswebben (Indra)

  • 6 december, kl 13-16
  • 19 december, kl 9-12

Publicerat 2018-08-31


Öppet hus
Till valsidan

 
 

Antagning Fyrbodal, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: antagning@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 30, 44 08 50, 44 08 70 Fax: 0522-145 54