SÖKANDE

 

OBS! Det har felaktigt skickats ut en automatisk påminnelse om att svara på antagningsbeskedet till ALLA sökande. Har du redan svarat på beskedet kan du bortse från mejlet.På de här sidorna kan du som sökande ta del av information och material som kan underlätta ditt gymnasieval. Ta dig tid att gå igenom menyn till vänster och dess undermenyer, så ser du vilken information som finns.

Sommaren innebär semester för många och det kan vara svårare att få tag på rätt personer för dig som har frågor om din ansökan/antagning till gymnasiet. Vi har samlat vanliga frågor och information om kontaktuppgifter på en särskild sida - Sommar, bra att veta - som du hittar i menyn till vänster.

Vilka behörigheter som gäller för olika program, eller vad som gäller om du söker till en gymnasieskola utanför din kommun kan vara lite snårigt. Det och mycket mer hittar du information om via menyn till vänster.

För att läsa om vad som just nu händer just nu, klicka på Aktuellt.

Under Ansökan hittar du information om sådant som kan vara bra att känna till.

Till höger finns några rutor i olika färger:

  • Grön box - länk till ansökningswebben (Indra).
  • Orange boxar - filmer om Indra. Film 1 visar hur systemet fungerar och film 2 hur du lägger till val i din ansökan. OBS! Det kan vara problem att se filmerna i webläsaren Chrome.
  • Blå box - för dig som hellre vill läsa ett dokument finns här en steg-för-steg-guide till hur du gör ansökan i Indra.

 

Information kring hur man tolkar sitt antagningsbesked finns HÄR!Powerpoint (powerpoint, 1.5 MB)Till valsidan

 
 

 
 

Antagning Fyrbodal, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: antagning@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 30, 44 08 50, 44 08 70 Fax: 0522-145 54